Beste koop laptop

Als student kan je niet zonder een behoorlijke computer. Je moet op Toledo kunnen om te zien of de prof extra materiaal voor het vak gepost heeft of voor je werkcolleges. Je moet je mail kunnen checken en je moet papers, seminaries of practica kunnen uittypen. Waarschijnlijk heb jij ook een voorkeur voor een bepaald type of merk computer en wil je dat hij een bepaalde look heeft. Aan de andere kant is de aankoop van een nieuwe computer telkens weer een hele aanslag op je budget.
Daarom zochten wij voor je uit waar je als student het beste aanbod dat het beste bij je past, aan de beste prijs kan vinden.
Wij vergeleken daarom webshops waar je een computer tegen voor studenten interessante voorwaarden kan krijgen.

Om de studenten van kwalitatief materiaal te voorzien begonnen heel wat onderwijsinstellingen, waaronder de KULeuven, een samenwerking met Campusshop. Zo kan je een computer, tablet of smartphone uit een beperkt assortiment kopen. Daarbij krijg je het pakket “Zorgeloos leren”. Dat  houdt in dat je computer, bij een defect, bij je thuis wordt opgehaald en hersteld. Lukt de herstelling niet binnen de 5 dagen, dan krijg je een leenlaptop of een nieuwe laptop, tegen een meerprijs. Bij campusshop kan je je computer zelfs op afbetaling kopen.

Heeft jouw onderwijsinstelling geen samenwerking afgesproken met CampusShop? Of vind je er niet helemaal wat jij precies zoekt? Of zoek je heel andere elektronica zoals een computergame om gewoon even een uurtje te gamen? Dan zijn er nog altijd DealExtreme en Coolblue. Deze websites behoren tot de meest populaire online winkels voor elektronica. Van laptops tot smartphones en zelfs televisies, je vindt er zowat alles. Laptoptassen vind je dan weer op deze site. Je bestelling wordt netjes naar je thuis- of kotadres opgestuurd en je krijgt er kortingen van 25 tot soms wel meer dan 50%. En ben je ooit niet tevreden? Bedenkt dan je in België elk product dat je op internet koopt kan terugsturen en je geld terugvragen.

Zorg dus dat je als student niet alleen met de beste studiemethode maar ook met de beste materialen kan werken en zoek uit waar je die laptop of computer aan de beste voorwaarden kan vinden.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s