Office 365 studenten gratis

Als student kan je tegenwoordig niet meer zonder een behoorlijke computer. Je moet immers papers uittypen, presentaties voorbereiden, het intranet van je onderwijsinstelling blijven opvolgen en nog veel meer. Daarom maakten wij al een artikel over waar je de beste laptops en smartphones voor de beste prijzen vindt. De link naar dat artikel “Beste koop laptop” vind je in de rechterkolom op dit scherm.

Bij die degelijke computer hoort natuurlijk ook goede software. Vroeger zou ook dit je een vermogen hebben gekost maar ook die tijden zijn voorbij. Microsoft maakt haar Office 365 pakket immers gratis voor studenten.

De enige voorwaarde om als student van de gratis software te kunnen genieten is dat de school een betalende versie van het pakket heeft geïnstalleerd. De meeste onderwijsinstellingen, inclusief de KULeuven, hebben dat intussen gedaan en dus kan jij je eigen pakket van Office 365 helemaal gratis downloaden.

Wat je daarvoor moet doen is eigenlijk heel simpel. Ga gewoon naar Office 365 Education en log in met het e-mailadres van je onderwijsinstelling. Je kan het pakket nu gewoon downloaden zonder dat je daarvoor iets moet betalen.

Zo krijg je toegang tot de nieuwste Word, Excel, Powerpoint, OneNote, Acces en Publisher. De software kan op maximaal vijf computers en vijf telefoons of tablets worden geïnstalleerd. Elk account is inclusief Office Online en 1TB opslagruimte op Microsofts clouddienst OneDrive.

Maak dus nu gebruik van dit aanbod en installeer de gratis versie van Office 365 voor studenten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s