Durf te vragen Leuven

Ben jij je telefoon in het stadspark verloren en wil je rondvragen of iemand hem gevonden heeft? Of ben jij op zoek naar een gezellig restaurantje waar jij met je date kan afspreken zonder je studiemakkers tegen te komen? Of wil jij graag een bandje beginnen en ben je nog op zoek naar een zanger(es) die in de buurt van je studentenstad woont?

Soms zal je rondlopen met een bepaalde vraag die niet echt met je studies gerelateerd is maar, nu je in Leuven studeert, zit je er mee. En die traditionele kotmadam om raad te vragen, die bestaat niet meer.
Hoe kan je andere Leuvenaars dan gemakkelijk om hulp of raad vragen?

Daarvoor bestaat tegenwoordig een groep of Facebook: “Durf te vragen Leuven”.
Telkens je met vragen zit en andere Leuvenaars je daarmee kunnen helpen, kan je daarvoor terecht op “Durf te vragen Leuven”. De site is geen zoekertjessite. Je kan er dus geen oude studieboeken verkopen of een nieuwe kleerkast op de kop tikken. Dat kan op andere plaatsen. Ook daar willen we je mee helpen en dus vind je daarover andere artikels op deze website, via de knop in de rechterkolom. Maar wanneer je de praktische raad van andere Leuvenaars wilt inwinnen is “Durf te vragen Leuven” de website om het antwoord te vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s