Neem een coach

Op deze website delen wij een pak waardevolle informatie met jullie. Het is immers ons doel jou een zo mooi mogelijke studententijd in Leuven te bezorgen. Daar horen natuurlijk ook goede en blijvende studieresultaten bij. Daarom schreven wij een reeks artikelen over hoe je echt kan gaan studeren zoals die studenten die, schijnbaar vanzelf, briljante resultaten behalen.

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen hetzelfde kan bereiken. Excellent studeren is immers een vaardigheid. En vaardigheden kan je leren.
Om dat echt onder de knie te krijgen zijn er 2 dingen belangrijk. Je moet een goed systeem hebben en je moet ermee aan de slag gaan. Het systeem krijg je gewoon cadeau. Op deze site vind je immers een artikel “Altijd geslaagd”. Dat beschrijft je haarfijn hoe briljant studeren werkt. Het is gebaseerd op psychologie, observatie van natuurtalenten en geniën en heel wat onderzoek. We illustreren het heel wat voorbeelden. Ook daar hebben we heel wat artikels aan gewijd. Daarnaast hebben we ook heel wat begeleidende vaardigheden zoals presentaties geven, timemanagement en zelfvertrouwen beschreven. Natuurlijk zijn er heel wat elementen die we eigenlijk allemaal al wisten. De meeste mensen passen ze echter niet toe en blijven zo in middelmatigheid hangen. Daarom moet je deze vaardigheden gaan oefenen.

Het aanleren en inoefenen van nieuwe vaardigheden is niet altijd gemakkelijk. Mensen hebben immers de reflex in hun oude patronen terug te vallen. Nieuw gedrag aanleren kost bovendien ook heel wat tijd. Vergelijk het bijvoorbeeld met trainen om de marathon te lopen. Dat is niet onmogelijk maar het zal je niet lukken op 2 weken (tenzij je al heel goed bent, natuurlijk).
Gemiddeld kost het zo’n 100 dagen om nieuw gedrag aan te leren en ongeveer een jaar oefening vooraleer je het echt geassimileerd hebt en het natuurlijk stelt. In dat licht is het eigenlijk heel begrijpelijk dat heel wat mensen onderweg opgeven. Aan jezelf werken is niet voor iedereen weggelegd.

Wil jij echt gaan studeren op een manier die je weinig moeite kost en gegarandeerd briljante resultaten oplevert? En ben je bereid daar ook echt een inspanning voor te doen? Zit jij niet te wachten op het zoveelste van buiten geleerde antwoord op een oude exmanvraag die waarschijnlijk niet meer opnieuw gesteld wordt? Maar wil jij iets leren waar je de rest van je leven wat aan zal hebben? Contacteer ons dan gerust via het contactformulier op deze website. Wij contacteren je dan voor een gesprek en beslissen dan samen of wij samen in zee gaan.

Zo heb jij de kans jezelf te verrijken voor de rest van je leven. Want het gaat niet enkel om punten halen. Zowat elk bedrijf selecteert sollicitanten tegenwoordig op hun vermogen om nieuwe dingen te leren.

Wanneer jij oprecht wilt leren hoe excellent studeren werkt stuur ons dan gewoon jouw gegevens via het contactformulier en we gaan samen aan de slag!

Deze trainingen zijn ook uitermate geschikt voor jongeren die zich aan een universiteit of hogeschool willen inschrijven en zich alvast willen voorbereiden om op de juiste manier te studeren en zo een gezonde studiemethode willen aanleren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s