Studeren

Studeren… het is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Elk jaar komen er heel wat nieuwe studenten aan in Leuven en helaas verdwijnen er ook even snel weer. Niet iedereen behaalt er een diploma. En dat is jammer want eigenlijk is een studeren een vaardigheid. En die kan je leren.

Het begint allemaal met de vraag wat voor jou de beste studie is. Een goede, interessante en uitdagende studierichting kiezen ligt niet voor de hand. Ga je rechten studeren? Of marketing studeren? Of kies je liever voor een exacte wetenschap?Hierbij kan je je laten leiden door wat je het beste kan, wat je boeit of wat er leeft op de arbeidsmarkt.
Wanneer je een richting hebt gekozen is het tijd om de bijhorende studieboeken aan te schaffen en dan komt een hele prangende vraag: “studeren, hoe werkt dat eigenlijk?”. Misschien zoek je hulp bij het studeren of examen training. Kortom, voor je geslaagd bent voor je examen dienen er zich heel wat hindernissen aan. Wij helpen je op deze site die één voor één te nemen.

Daarom geven wij je hier tips om van je studententijd niet alleen een fijne, gezellige maar ook een productieve tijd te maken. Met prachtige en blijvende resultaten. Lees daarom onze artikels en leer alles over de vaardigheden die je als student moet hebben om er een geslaagde studententijd van te maken.Je vindt ze via de links in de rechterkolom van deze website.

Heb jij zelf ook iets te vertellen wat andere studenten in Leuven kan helpen bij het studeren? Of heb jij ideeën of vragen waarop je tot nu toe nergens een antwoord vond? Laat het ons dan weten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s